april 2024.
P U S Č P S N
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Copyright New One 2018. All rights reserved.

Strategija brenda

 

Svaku izradu strategije započinjemo učenjem vašeg biznisa, sagledavanjem kapaciteta i potencijala i razumevanjem vaših namera i ciljeva.  Dobro definisana strategija je jasno obeležen cilj i precizno određen pravac i put kojim vaš tržišni nastup do njega treba da se kreće. Tim putem krećemo se zajedno, vi i mi, kao jedan tim.

Dizajn i grafička produkcija

 

Kao i u svemu što radimo, trudimo se da napravimo iskorak od tradicionalnog prisutpa i ponudimo nešto drugačije. Vizuelni identiteti koji su nastali u našoj kreativnoj radionici uvek oslikavaju boje, oblike, značenja i emocije brenda na istinit, autentičan i upečatljiv način. Pogledajte naš portfolio i uverite se sami.

Strategija digitalne komunikacije i kreiranje sadržaja

 

Pažljivo ćemo sagledati sve bitne elemente i razviti strategiju vašeg nastupa na društvenim mrežama. To podrazumeva da pre svega razumemo vaš brend i ciljnu grupu kojoj se obraćamo, a zatim da definišemo ciljeve digitalne komunikacije na osnovu kojih kreiramo raznolike i uzbudljive sadržaje koje redovno pratimo i analiziramo rezultate.

Medija planiranje/strategija & zakup

 

Pažljivo analiziramo ponašanje ciljne javnosti kako bi se poruka koju želimo da plasiramo pojavila u pravim medijima i u pravo vreme. Upravo zbog ovoga je naš odnos prema medijima definisan  odabirom najboljih saradnika. Samo kroz ispravno planiranje, primeren zakup, permanentan monitoring i redovno izveštavanje, poruke stižu do ciljne javnosti, a ne ostaju u etru.

Video produkcija

 

Stvaramo moćne i efektne TV spotove, korporativne filmove i video animacije koje na zanimljiv način, tačno i precizno prenose željenu poruku, a na tržištu predstavljaju svedočanstvo vas i vašeg brenda. Zato je nophodno da proizvodnja takvih komunikacionih elemenata bude u rukama proverenih i dokazanih profesionalaca. Kroz naš portfolio produkcije možete videti dugi niz artefakta koje smo proizveli.

Promocija brenda

Namenski događaji su trenuci u kojima tržište može da iskusi ili okusi vaš brend. To su interakcije kroz koje vas povezujemo sa ciljnom grupom, aktivnosti u kojima smo mi vaši ambasadori i vaše ogledalo. Bez obzira da li se radi o jednom događaju ili nizu evenata, bez obzira da li se održavaju u jednom gradu ili su zamišljeni kao putujući događaji u više gradova koji se održavaju napolju ili unutra, bilo da su namenjeni krajnjoj ciljnoj grupi (potrošačima) ili vašim poslovnim partnerima — eventi koje kreiramo, organizujemo i realizujemo su uvek osmišljeni tako da proizvedu rezultate koje vi želite kroz unapređenje imidža i prepoznatljivosti vašeg brenda ili povećanje prodaje.

Copywriting & Brand PR komunikacija

 

Reč je najjače sredstvo komunikacije. Od velike je važnosti, možda i najveće, naći i uputiti prave reči. Scenario, baner, oglas, tekst na sajtu, PR tekstovi, newsletter  ili tekst na bilo kom promotivnom materijalu ima svoj sadržaj koji je od velikog značaja za kompaniju. Naši talentovani i kreativni pisci će za vas i vaš brend uvek pronaći prave reči i skrojiti interesantan sadržaj koji će tačno preneti vašu poruku ciljnoj javnosti kojoj je upućena.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/newone/public_html/newone.rs/wp-includes/functions.php on line 4223