jul 2024.
P U S Č P S N
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Copyright New One 2018. All rights reserved.

About This Project

LAZAR LOGO

Pravi dokaz da dobra saradnja agencije i klijenta dovodi do najboljih kreativnih rezultata je LAZAR RAKIJA

Naš zadatak je bio da razvijamo vizuelni identitet ambalaže voćnih rakija koji najbolje ističe ličnost brenda i naglašava spoj prirode i tradicije.

Inspiraciju smo pronašli u slovenskoj mitologiji i Žar- ptici. Tako je nastao suptilan, interesantan i  efektan logo koji oživljava brend i priču Lazar rakije.

Vođeni pre svega sa modernim, minimalističkim pristupom i sa jedinstvenim logotipom došli smo do krajnjeg rezultata koji je među velikom konkurencijom na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu nagrađen diplomom sa zvanjem ŠAMPIONA U GRUPI za dizajn flaše rakije od maline sa kutijom.

Meggle

Kada je Meggle kefir odlučio da se predstavi i u svojoj voćnoj verziji, znali smo da će biti izazovno predstaviti potrošačima njegov rezak, a sladak ukus.

Kako se Meggle kefir vezuje za osećaj vitalnosti, tako je bilo prirodno da novi proizvod bude „Sladak ukus vitalnosti“ i da optimizam i vedre boje dominiraju ambalažom i svim vizuelnim elementima, a da se kroz sve kanale komunikacije oseti optimizam i radost života.

350-1

Kada nam klijent kaže da želi nešto drugačije i dozvoli nam da oslobodimo svu svoju kreativnu energiju, onda za nas staje vreme i otvaraju se novi horizonti.

 Želeli su da uradimo dizajn ambalaže koji će se potpuno razlikovati od svih iz svoje kategorije na srpskom trzistu, koji će odudarati i izgledati kao da ne pripada segmentu „belih proizvoda“.

Ovo je bio veliki izazov za agenciju ali i veliko uživanje jer smo radili na projektu koji je bio na estetski visokom nivou. Vrlo smo ponosni na postignuti rezultat.

Untitled-1

Multifunkcionalni prostor kompanije Silbo, namenjen profesionalnim prezentacijama, organizacijama različitih događaja od press konferencija, preko seminara, banketa, ali i različitih važnih sastanaka i obuka.

Ideja nam je bila da ovo bude MESTO GDE SE SERVIRA INSPIRACIJA, prostor koji će biti topao i prijatan, dovoljno veliki, a ipak prisan, dovoljno svetao, a diskretan. Mesto gde se uživa u hrani, ambijentu i stvaralačkim trenucima.

Untitled-2

Moderna, nova kompanija kao što je FRIGLO zaslužuje i modernu kampanju i drugačiji pristup u digitalnim kanalima komunikacije. Pažljivo smo osmislili strategiju koja će na društvenim mrežama da predstavlja kompaniju u pravom svetlu, promoviše proizvode i sve benefite brenda, a sve to kroz fotografije i animacije kojima  formiramo Vizuelni story telling.

Untitled-14

Radeći projekat uređenja enterijera i eksterijera za kompaniju Silbo, radili smo kao za sebe. Dizajnirali smo prostor u kom bi se i sami osećali prijatno, kreativno i inspirativno i uživali na poslu kao što uživamo u poslu.

Ne želimo sami da se hvalimo, ali rezultat našeg rada je moderan, otvoren, svetao prostor, inovativan, a beskrajno udoban nameštaj, „zeleni“ zidovi, pozitivna energija koja se oseća na svakom koraku…enterijer i eksterijer  koji mogu da se nađu na naslovnim stranama svetskih časopisa koji se bave ovom temom.

Date
Category
Blog portfollio, Najbolje iz naše kuće

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/newone/public_html/newone.rs/wp-includes/functions.php on line 4223